english
АВАНГАРД КОНЦЕРТ  
 


Авангард Концерт

Агенция "Авангард Концерт", е създадена през 1990г. от Кръстю Димитров и е Първата Частна Концертна Агенция в България. Агенцията, е специализирана за организиране на различни събития с музикален характер, осигуряване на музикални изпълнители и артисти. Предимството, е в доброто познаване на българския музикален ресурс и точната преценка за нуждите и оптималния резултат в събитията на клиентите.
От 2000г. управлението на агенцията се поема от Милена Кърнева. Работата с "Авангард Концерт" става примамлива и предпочитана, защото са на лице авторитет, опит и традиция в съчетание с млад, амбициозен, гъвкав в работата си и наясно с новите тенденции екип. За всяко събитие, допълнително се определят и наемат подходящи външни специалисти, което допринася за свежестта на идеите и уникалността при тяхното реализиране. Креативността, коректността и точността са неделима и основна част от организацията на всяко събитие под управлението на "Авангард Концерт".
На страниците на информационния сайт на Авангард Концерт, Вие може да разгледате интересни снимки от музикалния свят, да научите интересни новини за Вашите любими изпълнители, да научите повече за нашата дейност и да се свържете с нас когато имате нужда от услугите ни.

Цялата си работа посвещаваме на Кръстю Димитров Кърнев  

   16.09.1947 - 05.04.2004

SCAN102.jpg